nldaenetfifrdeitnoplptessv

Elisa Kant

Opleiding: Master in Lichamelijke Opvoeding met optie Fitness- en bijzondere groepen (Rijksuniversiteit Gent) en postgraduaat Sportmanagement (Vrije universiteit Gent en Erasmus-uitwisseling met Lissabon).
Passie & beroep: Aquafitness & Floatfit
Tijdens mijn studies kwam ik door  een blessure voor het eerst in contact met aquajogging en ik was meteen verkocht. Sindsdien staat mijn leven in functie van aquafitness.
Aanvankelijk gaf ik enkel lessen, maar al snel organiseerde ik aquafitness opleidingen in België en creëerde mijn eigen bvba “Otchi". Een consulting bedrijf waarmee ik enkele zwembaden in Brusselse fitness centra beheerde en ook opleidingen, workshops en masterclasses in het buitenland aanbood.  In 2007 kreeg ik hiervoor erkenning en werd bekroond als beste lesgeefster voor Duitstalig Europa. Gedurende enkele jaren vertoefde ik in Duitsland, Zwitserland, Polen en Frankrijk.
Ondertussen ben ik mama van 2 kindjes en heb ik een periode minder buitenlandse conventies verzorgd en me ook op yoga toegelegd. Maar nu ze iets groter en zelfstandiger zijn, wil ik deze uitdagingen niet langer uit de weg gaan.
Vorig jaar kruiste ik Katrien Lemahieu op een conventie te Brussel en kort daarna ontdekten we floatfit… van het één kwam het ander… en nu werk ik ook voor Kataqua!

 

 

Naar boven