AquaFitnessTrainer B

(Basic Trainer)

Duur:
Twee dagen

 

Voor wie:
Iedereen die in het bezit is van het AFT C-certificaat en zich verder wil verbreden. Met deze training heb je het minimum om een goede, verantwoorde les te geven op wekelijkse basis.

 

Special Pops

Inhoud:
In deze dagen wordt de basis gelegd voor het opzetten van wekelijkse lessen aquafitness in diep en ondiep water. Het menselijk lichaam wordt verkend (skelet en spieren) en deze worden aan de eerder geleerde basisbewegingen gekoppeld. Voor het meer verantwoord lesgeven worden energiesystemen en trainingsleer uitgelegd. Ook de SWEAT formule wordt uitgebreid om de wekelijkse lessen interessant en gevarieerd te houden. De praktijk is nu ook gericht op de lesgever: je leert goeie demonstraties te geven op de kant: werken met en op muziek EN cueing komen uitgebreid aan bod.

 

Toets:
Deze training wordt afgesloten met een (kleine) toets, op de tweede dag. Er wordt een competentiemodel afgegeven, waarin een advies staat om gelijk door te kunnen met AFT A, of om eerst meer praktijk op te doen vooraleer door te gaan met AFT A. In de praktijk kan zo'n 75% gelijk door en het is maar een advies. De toets moet wel gehaald worden om door te kunnen. (De toets betreft huiswerkopdrachten, gesloten vragen over opgedane theorie en praktijktoets voor lesgeefcompetenties) Bij het behalen van deze toets, is iemand AquaFitnessTrainer B.

 

Doorgroeien:
Vanaf AFT B kan worden doorgestroomd naar specialisaties in diep of ondiep water.

 

Prijs:
Zie overzicht prijzen

 

Data en locatie:
zie rechts of onderaan deze pagina

 

Inschrijven:
Om in te schrijven voor deze opleiding kan een mailbericht gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van naam, geboorte datum en mailadres van deelnemer. Vermeld ook gelijk de juiste factuurgegevens inclusief mailadres.

Naar boven