LaBlast Splash

Duik in de toekomst van aquafitness: LaBlast® Splash: True Dance in Water!lablast splash

Wat LaBlast Splash onderscheidt van andere aquadance formats? Splash viert de schoonheid van echte dans in het water! De eenvoudig te leren patronen (dus geen lastige choreos in je hoofd stampend) en muziekselecties uit alle genres en tijdperken verwelkomen elke leeftijd en elk fitnessniveau. Leer oa de Disco, Jive, Weense Wals, Lindy Hop door te bewegen met het hele lichaam, met armen zowel in (weerstand!) als boven het water (coretraining!).

 

Klaar om te breken met traditionele waterdisciplines? Make a Splash en beleef het mee!

 

LaBlast is ontwikkeld door Louis van Amstel, de Nederlandse Ballroomkampioen die nu in Amerika woont. Vele zullen hem kennen als jurylid van Dancing With the Stars in Nederland, waar hij afgelopen seizoen zich mede mocht uitspreken over de dansers. Hij weet als geen één wat de dansen inhoudt en dankzij zijn aquafitness kennis en ervaring kon hij het ook overzetten naar Aquatics! Kataqua heeft meerdere trainers die hiervoor zijn opgeleid en zelfs MasterTrainers die deze opleiding mogen verzorgen. Wij mogen dan ook de eerste, officiële opleiding LaBlast® Splash verzorgen!

 

Dankzij de samenwerking met AquaActief Zwemschool, hebben we een aantal extra plaatsen beschikbaar voor deelnemers! Wie doet mee? Meld je snel aan voor het early bird tarief!!!

 

BIJ DE INSCHRIJVING ZIT INBEGREPEN:

  • Gedetailleerde certificeringhandleiding / manual
  • 8 AEA CEC’s (of 0,8 ACE en 8 AFAA credits) voor permanente educatie
  • Gratis 3 maanden toegang tot het LaBlast Instructor Online Forum (IOF) via Facebook met maandelijkse updates en contact met mede-lesgevers
  • Gratis 3 maanden toegang tot LIF (LaBlast Instructor Foundation) voor maandelijkse video-updates en muziek-suggesties (zo wordt het voorbereiden aan de lessen wel erg interessant!)
  • (Na de 3 maanden is er een licentie van €25,- per maand op permanente toegang te houden tot de website en de officiële lessen te mogen blijven geven. Deze wordt in halfjaarse betalingen gedaan.)
  • Met de LIF (LaBlast® Instructor Foundation) krijg je dus continue exclusieve toegang tot alles wat je nodig hebt om als LaBlast® Instructor succes te behalen!
  • Afspeellijsten boordevol muziek die je studenten motiveert met de daarbij horende passende dansvormen uit de ballroom. Elke afspeellijst is zorgvuldig samengesteld om de interval-eigenschappen van LaBlast Fitness te maximaliseren.
  • Video's met zowel nieuwe patronen als bestaande patronen, plus techniek en inspirerende tips die je instructeursvaardigheden helpen!

* Dit abonnement is verplicht om je certificering actief te houden.

 

Louis van Amstel

 

Prijs:
Zie overzicht prijzen

 

Data en locatie:
zie rechts of onderaan deze pagina

 

Inschrijven:
Om in te schrijven voor deze opleiding kan een mailbericht gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van naam, geboorte datum en mailadres van deelnemer. Vermeld ook gelijk de juiste factuurgegevens inclusief mailadres.

Naar boven