AquaFitnessTrainer C

(ClubTrainer)

Duur:
Eén dag

 

Voor wie:
In deze training wordt de basis gelegd voor het af en toe eens kunnen invallen als lesgever Aquasport/AquaFitness instructeur. Geen ervaring vereist, is wel een pré. Ook geschikt voor een lesgever Aquasport/AquaFitness instructeur die een update in AquaFitness kan gebruiken.

 

Inhoud:
In deze dag wordt de basis gelegd van werken in en met water voor een zogenaamde ClubTrainer (iemand die af en toe even moet invallen als lesgever Aquasport/AquaFitness instructeur). Naast de fysische watereigenschappen wordt veel tijd besteed aan het leren en combineren van de basisbewegingen (benen en armen). De SWEAT-formule zal worden gebruikt voor het verhogen en verlangen van intensiteit EN het vinden van variatie.

 

Toets:
Er is geen examen, wel wordt 100% actieve deelname verwacht voor het verkrijgen van het certificaat.

 

Doorgroeien:
Na AFT C is het mogelijk om door te gaan met AFT B en zijn er diverse workshops te volgen.

 

Prijs:
Zie overzicht prijzen

 

Data en locatie:
zie rechts of onderaan deze pagina

 

Inschrijven:
Om in te schrijven voor deze opleiding kan een mailbericht gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van naam, geboorte datum en mailadres van deelnemer. Vermeld ook gelijk de juiste factuurgegevens inclusief mailadres.

 

Naar boven