Contact gegevens

Kataqua

Glanerbeek 79
8033 GA Zwolle
(038) 4544426

 

BTW nr NL002404170B42
KVK nr 08201702
IBAN NL19 INGB 0006 1537 46
PayPal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Algemeen email-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: https://www.kataqua.nl

 

Volg ons op Facebook.

Onze algemene voorwaarden en alles over het bestellen van producten en diensten, vind je hier.

 

Ben je niet tevreden? Laat het ons weten

Wij doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Wat de reden ook is, laat het ons weten.

 

Jouw klacht melden

Beschrijf jouw klacht en stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wanneer wij je e-mail hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestiging. Wij gaan dan aan de slag om binnen 2 weken tot een oplossing te komen. Ook als wij jouw klacht afwijzen, informeren wij je waarom wij dat doen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

 

Als we er samen niet uit komen over een online aankoop

Toch is het best mogelijk dat wij naar jouw mening niet de juiste oplossing bieden. Of dat wij jouw klacht afwijzen. Wanneer je ontevreden bent over jouw online aankoop kun je gebruik maken van de mogelijkheid tot onlinegeschillenbeslechting via het Europese Online Dispute Resolution-platform. Elke EU-lidstaat heeft een ODR-contactpunt. In Nederland is dat het Europees Consumenten Centrum (ECC) in Utrecht. Het ODR-platform is hier te vinden. Via het platform kun je een klacht indienen, waarna jouw klacht in behandeling zal worden genomen.

 

 

 

 

 

Naar boven