nldaenetfifrdeitnoplptessv

Elson Dos Santos

ElsonAHét talent in de aquafitness-scene van de laatste jaren! Als aquafitness multi-talent in 2011 bij het Kataqua Team gekomen. Elson is AEA gecertificeerd en gespecialiseerd in AquaSculpt. Sinds kort ook designer voor ClubAquarobics. Hiernaast is Elson officieel gecertificeerd Presenter voor Kataqua.  Zowel professionalisering (kritisch naar zichzelf zijn, competenties blijven ontwikkelen, zichzelf willen overtreffen) als FUN tijdens de lessen staan bij Elson hoog in het vaandel.

 

“Vrijdag 18 juni 2010, een datum om nooit te vergeten. Toen heb ik namelijk voor het eerst een aquafitness evenement ‘Aquamasters’ bijgewoond. Het klinkt als een cliché, maar er ging toen een nieuwe wereld voor me open. Als een klein kind in het water genoot ik van de toonaangevende presenters, de nieuwste aquafitnesstrends en besefte ik me op dat moment wat ik echt wilde worden: een Aquafitness professional. In januari 2011 ontmoette ik Katrien bij het jaarlijkse Sporten voor Sophia AquaFitness Marathon. Vanaf toen is het balletje echt gaan rollen en werd ik onderdeel van het Kataqua Team. Thanks for believing in me Katrien!”

 

Mede door het Kataqua Team heeft Elson zijn eigen unieke stijl ontwikkeld en hoopt hij met zijn lessen ander te inspireren.

 

Werk:

  • Allround zwemonderwijzer bij Gemeente Rotterdam te Zwembad Charlois
  • Program Designer en (Master) trainer ClubAquaRobics
  • Presenter KataquaAls ZZP-er (DosSantos AquaFitness) in te huren voor diverse AquaFitness lessen

Opleiding/ Certificeringen:

  • Rizo-Zwemonderwijzer, gecertificeerd voor o.a. Omgaan met blessures in het zwembad, Ouder en Kind zwemmen, Kinderen met leer- en gedragsproblemen, BHV, EHBO en HIB
  • AquaFitness Trainer C, B, A, Pro en AEA gecertificeerd
  • Presenter Kataqua
Naar boven