Bubbels zwembad

Prijzen open opleidingen:

AquaFitnesstrainer

 
AFT C € 199,-   1 dag  
AFT B € 379,-   2 dagen  
AFT A € 379,-   2 dagen  
AEA examen € 199,-   1 dag  
AFT PRO € 1099,-   6 dagen  
   

Eendaagse opleidingen

 
   

Tweedaagse opleidingen

 
 
AquaBootcamp & HIIT € 159,-   AquaFitness Presenter € 349,-
AquaCycling € 199,-   AquaFitness voor Zwangeren € 349,-
AquaDance € 159,-   Baby & Peuter Survival € 349,-
AquaMagicMoves € 159,-   PiYoChi © € 399,-
BOW (BootcampOnWater) € 199,-   SpecialPops 1: Senioren € 349,-
BioExercise € 199,-   Special Pops 2: Medische Indicatie € 349,-
Circuit & Interval € 199,-      
Fuctioneel met Materialen € 199,-      
LaBlast © € 249,-      
LaBlast Splash © € 299,-      
SAF Aqua DrumsVibes © € 299,-      
Update AquaFitness met Zwangeren € 199,-      
         
Alle prijzen zijn exclusief BTW
en inclusief manual, certificaat en lunch
en zijn op een donderdag, in: Zwembad Bubbels, Sportlaan 2, 8044 PG Zwolle * tenzij anders vermeld.
           
         

Workouts

 
Summer/winter workout € 60,-      
Prijs is exclusief BTW

 

Incompany/Inhouse

Kataqua biedt (naast de open opleidingen) ook mogelijkheden aan voor incompany of inhouse opleiding en kent zelfs de optie voor een gesloten beurs idee. Zo is het gemakkelijker om het budget goed te besteden, eigen personeel te scholen en zelf de tijden te bepalen. Er kan worden gekozen uit bestaande opleidingen, of kies voor het zelf bepalen voor onderwerpen.

Algemeen geldt voor de meeste opleidingen een maximum van 12 deelnemers, voor sommige kan dat naar 16 of 20 gaan. Workouts mogen tot wel 30-35 deelnemers gaan in overleg (mits ook bv de zwembad- en theorie-ruimte voldoende is).

Hieronder de mogelijkheden:

Incompany: de organiserende accommodatie bepaalt zelf de tijd en data voor de cursus; uiteraard in overleg met Kataqua qua beschikbaar van een docent. De accommodatie kan zelf externe werving doen bij andere baden en de organiserende partij bepaalt hiervoor de zelf de prijs van deelname. Sommige zwembaden in NL delen gewoon het totaalbedrag door de daadwerkelijk aantal deelnemers en maken daar de cursusprijs dan van: zo is het een win – win!


Deze optie is vaak al rendabel als er minstens 7 deelnemers zijn van de eigen accommodatie zijn. Bij het vinden van meerdere externe deelnemers blijft er vaak weinig eigen investering over, de meest lucratieve optie dus (maar wel een risico om genoeg externen te vinden!)

Voorbeelden:

  • Samenwerkende Zwembaden Drenthe heeft elke 2 jaar een incompany scholing voor medewerkers uit de SamZwem Drenthe baden: ze betalen 1 bedrag aan Kataqua en regelen het verder intern onderling af, prijs per deelnemer (afgelopen jaar zo’n 80 medewerkers in 3 groepen met 3 docenten) is dan mooi laag gehouden en het was een TOPdag!
  • Vliegende Vaart Terneuzen, zwembad de Roerdomp in Roermond: 12 medewerkers die geschoold wilden worden, maar qua reistijd het niet altijd handig vinden: Kataqua kwam op eigen gekozen tijd en data, met eigen gekozen onderwerpen voor de bijscholing: lucratief en op maat!

Inhouse: de cursus wordt in eerste instantie ingekocht als incompany, maar laten de externe werving deels aan Kataqua over. Wij promoten deze cursus en deelnemers kunnen zich via de website van Kataqua inschrijven. Voor elke externe deelnemers die via Kataqua inschrijft, krijgt de organiserende instantie een korting (naar ratio) op de factuur. Het maximum aantal deelnemers blijft ook hier gelijk, prijzen zijn zelfde als bij incompany (ex btw, incl noteblok, pennen enzovoorts)

Dit is dus zeker ook lucratief als er meerdere externe deelnemers zijn, want dat scheelt in de kosten voor de organiserende partij. Een iets groter risico in de uiteindelijke kosten, werving gebeurt door Kataqua (en gaat in het netwerk in België en Zuid-Nederland rond ter promotie) maar kan uiteraard ook zelf gepromoot worden.

Voorbeelden:

  • De IJzeren Man in Weert had zelf 4 medewerkers voor de opleiding Aquabootcamp, boden deze inhouse aan (op eigen gezette tijd en data) Er kwamen 16 externen die zich via Kataqua inschreven. Dankzij de korting die zij hiervoor ontvingen bleef er onder de streep niks meer voor hun over; op de lunches voor elke deelnemer na... fijn geregeld!
  • Oosterhout biedt deze 2 keer jaar aan en kiezen met hun medewerkers de onderwerpen voor de workout: externen kunnen aansluiten en zijn gelijk ook weer opgefrist, omdat vaak de meest up to date workout daar gepland staat!

Gesloten beurs: de cursusinhoud (en tijden en data) wordt door de organiserende partij bepaald. Kataqua krijgt badwater en theoriezaal gratis, hiertegenover staat dat 2 deelnemers gratis kunnen deelnemen aan de cursus. Vanaf de 3e deelnemers wordt het gestelde cursusbedrag betaald. Kataqua doet externe werving voor die cursus en de overige deelnemers schrijven in via Kataqua, met een minimum van 7 betaalde deelnemers.


De kans bij deze optie is dat Kataqua deze cursus alsnog kan annuleren (minimum een week van te voren). Dat is dus een risico van beide kanten, maar wel vaak de meest goedkope optie voor als er zelf wat minder deelnemers intern zijn.

Voorbeeld:

  • Deze optie wordt vaak in België gekozen, omdat er minder aanbod is van cursussen daar. Kan dus een erg slimme zijn om zelf wat te organiseren en dan vervolgens anderen te laten aansluiten: zo kan iedereen zijn kwaliteit verhogen!Meer informatie over deze vorm van scholing organiseren? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust, vraag een offerte op maat aan!

Prijzen (ex BTW, ex reiskosten):

Workout 1/2 dag € 679,- (3 uur, met 2,5 uur effectieve praktijk)

Workshop 1/2 dag € 699,- (3 uur effectief met minimum 1,5 uur praktijk, maximum 2 uur)

Workshop 1/2 dag € 729,- (3 uur effectief met minimum 1,5 uur praktijk, maximum 2 uur) (inclusief handout)

Bijscholing 1/2 dag € 759,- (3uur effectief met 1,5 tot 2 uur praktijk) (inclusief manual)

Bijscholing op maat 1/2 dag € 779,- (3 uur effectief met 1,5 tot 2 uur praktijk) (inclusief manual en certificaat)

Opleiding / Bijscholing 1 dag € 1429,- (6 uur effectief met minimum 2 uur praktijk) (inclusief manual en certificaat)

Opleiding / Bijscholing 2 dagen € 2575,- (12 uur effectief, minimum 4-6 uur praktijk) (inclusief manual en certificaat)

Opleiding / Bijscholing 4 dagdelen € 2999,- (14 uur effectief, minimum 6 uur praktijk) (inclusief manual en certificaat)

 

Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief reiskosten (berekend vanaf 8033 GA Zwolle) en inclusief handouts / manuals, pen en certificaat.

Voor opleidingen met mogelijkheid tot meer deelnemers (AquaFitnessTrainer C, workout en workshop tot 20 deelnemers, AquaFitnessTrainer B, A en overige opleidingen tot 12 deelnemers): extra betaling van € 20,- voor halve dag (manual, certificaat, en pen) en € 35,- per persoon voor een hele dag (idem halve dag + lunch)

Bij nood aan / inzet van een tweede docent wordt € 90,- per uur berekend (4u bij halve dag, 8u bij hele dag) Dit geldt b.v. voor het werken met dubbele groepen. Wordt er een internationale docent ingezet (kan dus ook!) dan is de meerprijs € 150,- (per gegeven uur van die internationale docent) Voor elke aanvraag wordt een offerte op maat gemaakt. Zo weet je waar je aan toe bent! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust met vragen of vraag om een voorstel.

 

Naar boven