AquaFitnessTrainer CBA+PRO

Wil jij de meest up to date informatie krijgen? Wil je de basisvormen voor het lesgeven in water onder de knie krijgen? Wil je jezelf ontwikkelen tot een sterke(re) lesgever? Dan laten wij graag jouw aquafitnessbloed sneller stromen! De opleiding tot AquaFitness Trainer is niet alleen een praktisch gerichte opleiding, maar geeft ook juist de theoretische onderbouwing die nodig is voor het lesgeven op langere termijn. Samen met de trainers van Kataqua doorloop je het traject, die je zelfs op 6 maanden kan afronden, zonder stage lopen en op jouw tempo! Elke cursusdag heeft 3 uur theorie en 3 uur praktijk en bestaat uit verschillende modules:

  • AFT C (Club Trainer): 1 dag, 100% actieve aanwezigheid is vereist
  • AFT B (Basis Trainer): 2 dagen, huiswerk na de eerste dag die wordt getoetst op dag 2. Er is ook een praktijktoets voor diep en ondiep, in lesgeefkleding!
  • AFT A (Advanced Trainer): 2 dagen, er is voorbereiding op de praktijktoets nodig, zelfstudiegedeelte over ' special populations' neemt enkele uren in beslag
  • AFT PRO (Professional): 1 review-dag met theoretisch AEA examen tot ' Aquatic Fitness Professional', de afronding van het traject.

We vragen van elke deelnemer een maximale inzet, hoge motivatie en bereidheid om er echt tijd in te stoppen. Er zijn diverse competenties die we graag samen met de deelnemers willen laten groeien! De slagingskans is dan ook groot, mits de getoonde inzet ruim voldoende is. Heel uitzonderlijk (maar de kans is wel aanwezig) geven we advies om pas na een half jaar door te stromen naar een volgend niveau. We maken dan een individueel plan voor helpen in het opdoen van bijvoorbeeld meer praktijkervaring.

 

Prijs:
Zie overzicht prijzen

 

Data en locatie:
zie rechts of onderaan deze pagina

 

Inschrijven:
Om in te schrijven voor deze opleiding kan een mailbericht gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van naam, geboorte datum en mailadres van deelnemer. Vermeld ook gelijk de juiste factuurgegevens inclusief mailadres.

Naar boven