LaBlast® Certification

LaBlast blkLaBlast is gebaseerd op verschillende dansstijlen uit de ballroomdances, is voor iedereen toegankelijk en je hebt geen partner nodig. LaBlast zit vol energie, plezier en dans, het is uitdagend en zal je inspireren en motiveren. Ongeacht het niveau, leeftijd, of fitnesservaring, met LaBlast kun je dansen, calorieën verbranden en vooral lachen! Dansen zoals we zien op Dancing With the Stars komen voorbij, het is daardoor herkenbaar en de tijd vliegt voorbij. Geen ingewikkelde choreografie, maar werken met terugkerende patronen, maakt het ook voor de lesgever gemakkelijk(er) om je les goed aan te kunnen bieden.


Je danst op verschillende genres muziek en hebt daardoor niet door dat je eigenlijk met een intensieve workout bezig bent. Je leert de patronen uit de Ballroomdansen; zoals de disco, cha cha, jive, samba, merengue, salsa, paso doble en nog veel meer. Alle genres komen voorbij en af toe worden ook verrassende elementen toegevoegd.


LaBlast is ontwikkeld door Louis van Amstel, de Nederlandse Ballroomkampioen die nu in Amerika woont. Vele zullen hem kennen als jurylid van Dancing With the Stars in Nederland, waar hij afgelopen seizoen zich mede mocht uitspreken over de dansers. Hij weet als geen één wat de dansen inhoudt en dankzij zijn tomeloze energie en creativiteit is het meer dan alleen maar dansen: het is een beleving, elke les weer! Kataqua heeft meerdere MasterTrainers die door hem zelf (en Megan Cooperman) zijn opgeleid voor het geven van deze opleiding. We zien jullie daar uiteraard graag! Er is geen kwalificatie vooraf nodig!


De eerstvolgende training gaat door bij ProFitGym, locatie Dieze, te Zwolle. MasterTrainer die dag is Katrien Lemahieu.


We starten om 9:15 uur met een MasterClass, die is ook toegankelijk voor deelnemers die de opleiding niet volgen. Dan ervoor je meteen hoe zo’n les er uit ziet en beleef je het mee!

BIJ DE INSCHRIJVING ZIT INBEGREPEN:

  • Gedetailleerde certificeringhandleiding / manual
  • 0,8 ACE en 8 AFAA credits voor permanente educatie
  • Gratis 3 maanden toegang tot het LaBlast Instructor Online Forum (IOF) via Facebook met maandelijkse updates en contact met mede-lesgevers
  • Gratis 3 maanden toegang tot LIF (LaBlast Instructor Foundation) voor maandelijkse video-updates en muziek-suggesties (zo wordt het voorbereiden aan de lessen wel erg interessant!)
  • (Na de 3 maanden is er een licentie van €25,- per maand op permanente toegang te houden tot de website en de officiële lessen te mogen blijven geven. Deze wordt in halfjaarse betalingen gedaan.)
  • Met de LIF (LaBlast® Instructor Foundation) krijg je dus continue exclusieve toegang tot alles wat je nodig hebt om als LaBlast® Instructor succes te behalen!
  • Afspeellijsten boordevol muziek die je studenten motiveert met de daarbij horende passende dansvormen uit de ballroom. Elke afspeellijst is zorgvuldig samengesteld om de interval-eigenschappen van LaBlast Fitness te maximaliseren.
  • Video's met zowel nieuwe patronen als bestaande patronen, plus techniek en inspirerende tips die je instructeursvaardigheden helpen!

* Dit abonnement is verplicht om je certificering actief te houden.
Louis van Amstel

Prijs:
Zie overzicht prijzen

 

Data en locatie:
zie rechts of onderaan deze pagina

 

 

Inschrijven:
Om in te schrijven voor deze opleiding kan een mailbericht gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van naam, geboorte datum en mailadres van deelnemer. Vermeld ook gelijk de juiste factuurgegevens inclusief mailadres.

 

Deze prijs is inclusief 3 maanden toegang tot LIF!

Naar boven