AquaFitnessTrainer PRO examen

(Professional Trainer)

Duur:
Eén dag, met examen Voor wie: Iedereen die met succes de AFT A heeft afgerond en de theorie kent.

 

Inhoud:
Op deze reviewdag wordt alles herhaald van AFT C, B en A, worden nog laatste toevoegingen gedaan en word je voorbereid op het AEA examen, die maximaal 3 uur duurt.

 

Toets:
Er zijn 100 vragen in meerkeuze vorm. Bij het behalen van 52% slaag je voor het Kataqua certificaat AFT PRO, bij het slagen met 69% ontvang je ook nog het internationaal erkende certificaat als AEA Aquatic Fitness Professional. De slagingskans is groot, mits je echt tijd neemt voor het studeren en voorbereiden van een examen op hoog niveau.

 

Doorgroeien:
Vanaf AquaFitnessTrainer PRO kan worden doorgestroomd naar de specialisaties Training & Therapie.

 

Data en locaties:
Wil je op de hoogte gehouden worden voor nieuwe datum, stuur ons een berichtje en we zetten je (zonder verplichting) op de lijst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Prijs:
Zie overzicht prijzen

 

Inschrijven:
Om in te schrijven voor deze opleiding kan een mailbericht gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van naam, geboorte datum en mailadres van deelnemer. Vermeld ook gelijk de juiste factuurgegevens inclusief mailadres.

Naar boven