Update AquaFitness voor zwangeren

Verticaal bewegen in water met zwangeren kent meer voordeel dan we denken... en zwemmen is zelfs soms ongunstig!

Bij het zwemmen...

  • op de buik met hoofd boven water is er een behoorlijke holling in de rug (lenden-regio) te zien. De buik is dan vrij ver opgerekt en gaat ‘hangen’ waardoor ook de buikspieren zullen worden opgerekt (ongunstig voor de linea alba of witte lijn)...
  • met hoofd onder water is er een verandering in aanvoer van de zuurstof, wat het ademhalingsstelsel beïnvloedt. In hoeverre dat de foetus beïnvloedt, is onbekend maar zeker een punt van aandacht! Weet dus wat je doet!
  • of bij het liggen op de rug kan het vena cava syndroom optreden. Hierdoor kan er een tintelend of dof gevoel in de benen ontstaan en ontstaan een ongunstige situatie!

 

Dit en vele andere weetjes komen aan bod in de 'update Zwangeren'. Dankzij gevolgde cursussen bij oa Haylley Pittam en Dr. Renate Tarevnic, kunnen we de laatste onderzoeken van werken in water met zwangeren delen met jullie. Geeft je nog meer inhoud en inzicht!

aquafitness voor zwangeren

 

Let op: minimum AFT C vereist en alleen voor degene die les geven aan zwangeren én dus ervaring hebben in deze aquasport doelgroep.

 

Data:
Wil je op de hoogte gehouden worden voor nieuwe datum, stuur ons een berichtje en we zetten je (zonder verplichting) op de lijst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tijd:
Van 8:00 tot 15:00 uur

 

Prijs:
€ 199,- exclusief BTW, inclusief lunch, manual en certificaat

 

Locatie:
Zwembad Bubbels, Sportlaan 2, 8044 PG Zwolle

€240.79
(Incl. 21% btw)
Niet in voorraad
* Ik heb (minimaal) de opleiding AquaFitnessTrainer C gedaan:* Ik heb ervaring met zwemmen voor zwangeren:* E-mail adres deelnemer:

* Naam deelnemer:

Geboorte datum deelnemer:

Naar boven