Opleiding tot presenter Aquafitness

Ben je de lesgever die zich wil ontwikkelen tot een echte topper? Wil je meer leren over presenteertechnieken, wil je betere demonstraties kunnen geven en wil je inhoudelijk échte master-lessen kunnen geven?

Dan zit je hier goed! In deze opleiding leer je vooral het beste uit jezelf halen en de mindere punten verbeteren. Je leert hoe je korte verbale instructies kan geven, hoe je non-verbaal sterker kan worden, hoe je jezelf kan ontwikkelen tot een echte professional: deskundig met een entertainment randje. Je blijft bij jezelf, maar leert alle ins en outs van het vak tot presenter Aquafitness. Deze cursus is er maar eens in de 2-3 jaar, dus laat deze kans niet schieten! Dit is hét moment om nog meer uit jezelf te halen!

 

De opleiding tot presenter kent een huiswerkopdracht en ‘toets’ op de tweede dag. Je wordt door je mede-kandidaten geëvalueerd voor het behalen van je eindcijfer. Je kan dus ook van elkaar leren! Mis het NIET!

 

Prijs:
Zie overzicht prijzen

 

Data en locatie:
zie rechts of onderaan deze pagina

 

Inschrijven:
Om in te schrijven voor deze opleiding kan een mailbericht gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van naam, geboorte datum en mailadres van deelnemer. Vermeld ook gelijk de juiste factuurgegevens inclusief mailadres.

Naar boven